Плава кућна рачунаљка

Закључком Скупштине Града Новог Сада, од октобра 2011. године, суграђанима који су редовно измиривали своје обавезе према градском комуналном систему, омогућено је ослобађање плаћања укупне обавезе једног месечног рачуна за стамбено-комуналне услуге.

ЈКП "Информатика" Нови Сад је  покренула акцију ''Плава кућна рачунаљка'' са жељом да афирмише управо позитиван став према комуналном систему као и  да  Новосађане који благовремено измирују своје обавезе ослободи плаћања једног месечног рачуна. Поменута акција је од старта јасно дефинисала услове стицања златне куглице (плаћањем рачуна стамбено-комуналних услуга на време, у континуитету предходних шест месеци посматрано у тренутку обрачуна за текући месец) и стицања бодова (по критеријуму датума уплате рачуна, цифре која се уплаћује, статуса пензионер или субвенциониран корисник-максималан број бодова у једном месецу је 25). 

JКП "Информатика" Нови Сад је осмислила ову Акцију, уложила ресурсе и материјалне и стручне. Плава кућна рачунаљка је успешан пројекат предузећа јер је ниво наплате подигнут за више од 5% а са друге стране подстиче кориснике да редовно плаћају своје рачуне.

ДокументВеличина
PDF icon Критеријуми - Графички приказани1.3 MB